OZNAKE PARKIRNIH MJESTA

Služe za označavanje parkirnih mjesta ukoliko je podloga od rešetki i granulata. Proizvodi su napravljeni od Polipropilena i pilipropilena sa dodatkom fluorescentne mase tako da mogu svijetliti u mraku.

Ove lako ugradne oznake svijetle od sumraka do zore te se montiraju na gotovo sve podloge. Jednostavne su za primjenu te su otporne na UV zračenja i na smrzavanje.

Ovaj visokokvalitetan plastični poklopac ispunjen je fluorescentnim materijalom koji pruža lijepu rasvjetu za svaki vanjski prostor. Može se koristiti na stazama, šljunčanim stazama, pa čak i na prirodnom kamenu! Jednostavno pričvrstite poklopac na željenu površinu i spremni ste za izlazak, bez ikakvih kabela i skupih instalacija!

Ovakve oznake dolaze u raznim bojama. Plave i žute oznake, koje svijetle cijelu noć, pune se sunčevom svjetlošću po danu, a dolaze u prodajnoj kutiji dimenzija 39 cm x 110 cm koja sadrži stotinu plavih i stotinu žutih oznaka te uključuje i vijke. Također u ponudi imamo bijele i antracit oznake koje ne svijetle u mraku te se prodaju individualno.